svenska lektion

sitter och har svenska nu , har precis skrivit klart min spökhistoria väldigt läskig



Here is it!  

Det var en gång en flicka vid namn Karin. Hon bodde i en liten by för länge länge sen, Karin var ett ganska ensamt barn. Karin gick inte i den vanliga skolan utan hon blev hemskolad.

 

En dag när Karins mamma skulle bort skulle Karin va hemma själv med sin lillebror. När hennes mamma åkte iväg så var Karin väldigt oroad , eftersom det var första gången hon var hemma själv med sin lillebror . Karin gick upp på sitt rum medans hennes bror var på sitt rum och lekte, plötsligt hörde hon det knacka på dörren * Knack * knack * . hennes mamma hade sagt åt henne att aldrig öppna för främlingar så hon öppnade inte så hörde hon ännu ett knack på dörren Knacken blev bara starkare och starkare och Karin blev bara räddare och räddare .KRAAASH det lät precis som om nått väldigt stort gick sönder , hon började höra nått som gick upp för trappan steg för steg det lät som det kom närmare och närmare . Tillslut så hörde hon att den var vid hennes dörrhål och hon hörde dens tunga andetag. Plötsligt började de rycka i handtaget, nu var hon så livrädd att hon visste inte var hon skulle ta vägen hon stod som fastklistrad kunde inte röra sig inte ens blinka .Handtaget drogs ner mer och mer tills dörren öppnades.Och in kom en man med en kniv i handen han gav kniven till Karin och sa till henne att hon skulle sticka honom 3 gånger i hjärtat och sen skulle hon sticka sig själv men innan hon gjorde de skulle hon sticka sin lillebror i hjärtat flickan vägrade det och det blev döden flickan blev stucken tre gånger i hjärtat , nästa dag när mamman och pappan kom hem så låg flickan med sina armar om sin lillebror båda hade blivit stuckna i hjärtat tre gånger .Föräldarna flyttade strax efter det .Huset har varit obebot nu i 70 år och hustet är skrumpet och igenvuxet !Myten säger att det fortfande bor någon i det huset , att när man går förbi på kvällen så brukar det lysa uppeifrån karins rum . Och vissa säger att dom har sett karin stått med en kniv i handen och lillebroden som sitter och leker i sitt rum . En dag för tjugo år sedan var det ett par pojkar som var ganska uttråkade en dag dom bestämde att dom skulle gå in och kolla i huset det var deras livs misstag. Det var fyra pojkar den ena pojken skulle gå först för han var tuffast av dom alla ,

dom skulle gå upp till övervåningen där karins rum låg .

Killen som gick först blev nu livrädd och vägrade en bit upp i trappan men fortsatte med sina ivriga kompisar bakom honom.

Han öppnade försiktigt dörren plötsligt hörde han ett skrik inifrån rummet.

Plötsligt for dörren upp och där stod karin med en kniv pojken bara stod där alla började springa iväg plötligt kände killen som gick först någon som tog tag i hans fot.

Kompisarna hann ut , men dom såg aldrig deras kompis igen .

Dom säger också om man ser på karin så kommer man aldrig klara sig !

Så titta INTE bak nu.

Var försiktiga och som sagt titt inte bak !

Slut!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0